Loopfiets / step arrangementen

Lekker de nabije omgeving verkennen, maar een keer iets anders dan met de gebruikelijke fiets of benenwagen? Dan is de elektrische loopfiets (of loopstep) echt iets voor jou. Door te lopen op de loopband wordt het elektrisch aandrijfsysteem in beweging gebracht en loop/fiets je met gemak 20 km per uur. Met de unieke eigenschappen is hij ideaal voor een gezellige familiedag of een teamuitje voor jong en oud.

Elektrische fiets arrangementen

De omgeving op een ontspannen manier verkennen is ideaal op een elektrische fiets. Je kan genieten van alles wat de natuur te bieden heeft en je bent lekker in beweging, maar de inspanning die het kost is niet al te groot. Door de trapondersteuning speelt de wind geen rol van betekenis en heb je geen enkele moeite met die dijk of brug die je moet trotseren.

Ideaal voor wanneer je het lekker rustig aan wil doen, maar toch even lekker eropuit wil gaan.

De accu levert voldoende vermogen voor een fietstocht van 40 kilometer. Zo leer je de omgeving van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen of natuurgebied De Elshoutse Wielen op een ontspannen manier kennen.

Routes

De Loonse en Drunense Duinen (circa 35 kilometer)

Een circa 35 kilometer durende rit neemt je mee langs een van de meest prachtige natuurparken van Nederland. De zandvlaktes, afgewisseld met voornamelijk naaldbossen, strekken zich van Drunen tot Loon op Zand, grenzend aan Waalwijk, Kaatsheuvel, Udenhout, Biezenmortel en Helvoirt uit. Ze zijn het thuis van vele vogel- en diersoorten en vormen ideaal voor recreatie in de vorm van fietstochten en wandelingen.

Duur van de tocht: Circa 1 uur en 40 minuten.

De Elshoutse Wielen (circa 30 kilometer)

Een fijne fietstocht van circa 30 kilometer brengt je langs de schoonheid van akker- en graslanden, afgewisseld met moeras- en populierenbossen, waarbij als pittoreske kers op de taart de vestingstad Heusden kan worden gevonden en bezocht. De tocht brengt je ook in of dichtbij dorpen als Drunen, Oud-Heusden, Nieuwkuijk en Haarsteeg, en is een ideale tocht voor op de (elektrische) fiets.

Duur van de toch: Circa 1 uur en 30 minuten.

Arrangement 1

Fietsverhuur
Fietsroute
Koffie met gebak


€ 34,- p.p.

Arrangement 2

Fietsverhuur
Fietsroute
Koffie met gebak
1 consumptie

€ 36,- p.p.

Arrangement 3

Fietsverhuur
Fietsroute
Koffie met gebak
2 consumptie
Bittergarnituur

€ 40,- p.p.

Arrangement 4

Fietsverhuur
Fietsroute
Koffie met gebak
2 consumptie
Geheel verzorgde BBQ

€ 56,- p.p.