GRAVELTOCHT

GRAVELTOCHT

Zondag 7 april - vanaf 09:00 uur
Speciaal voor alle ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€, staat de tweede editie van de ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ bij het Honderd BunderBos op de planning. Ruud en Bas van Team Pedalo hebben drie prachtige routes uitgestippeld (30, 60 of 80 KM) die geschikt zijn voor zowel ATB als gravelbike. Het is een mooie afwisseling van zand, gravel en bospaden met tussendoor stroken asfalt om even te relaxen.
ย 
In 2023 waren er ruim 200 inschrijvingen, ben jij er dit jaar ook (weer) bij?
ย 
๐Ÿ“Œ Begin- en eindpunt Honderd BunderBos, Duinweg 45 Drunen
๐Ÿ“… Zondag 07 april 2024
๐Ÿ•˜ Aanvang tussen 09:00 en 10:30 uur met koffie en worstenbrood
๐ŸดBij terugkomst een kop heerlijke huisgemaakte tomatensoep. Tevens zorgen wij bij terugkomst voor een beveiligde fietsenstalling voorzien van codeslot.
ย 
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ TICKETS NU TE BESTELLENย 
ย 
โš ๏ธ Nadat je online hebt ingeschreven, ontvang je op 6 april 2024 per mail de route als GPX-bestand die je kunt downloaden op je fietscomputer of telefoon.
ย 
โš ๏ธ De route isย nietย voorzien van bewegwijzering of eet- en drinkposten!ย 

โš ๏ธ Deelneming aan het evenement is vrijwillig, op eigen risico, voor eigen rekening en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor welk letsel of schade dan ook van deelnemers of betrokken derden. Dit geldt ook voor verlies of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemers. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid geldt ook voor ernstige schadesoorten zoals alle mogelijke schadesoorten ten gevolge van letsel.

ย