dinerkaart

vanaf 16.30 uur

Voorgerechten

Brood met smeersels

vers uit de oven

5,75

Gamba’s

in chili roomsaus

9,75

Bruschetta trio

variatie aan toppings

8,25

Carpaccio

kaas, rucola, truffelmayo, rode ui, pijnboompitten

9,75

Caprese

salade van tomaten en mozzarella met balsamico

8,50

Tomatensoep

gehakt, room en brood

5,95

Soep van de chef

vraag de bediening

6,25

Van alles een beetje

proeverij van verschillende voorgerechten

10,75

Hoofdgerechten

Tagliatelle gamba

rode mascarponesaus, Parmezaan

15,75

Poussin kippetje

met huisgemaakte appelmoes

20,50

Pasta al tartufo

vega pasta met truffelroom en groentemix

14,75

Picanha

staartstuk van het Bommelewaards rund, groentemix

23,50

Bassie’s burger

100% rundvlees, laat Bas z’n gang maar gaan

14,75

Portobello burger

vega paddenstoelenburger

15,75

Kipburger

crunchy burger op briochebrood met burgersaus

14,75

Varkensschnitzel

naturel, peper-, champignon- of Stroganoff saus + 1,75 / spek, ui en champignons + 1,25

15,75

Saté

van kippendijen, kroepoek, gebakken uitjes en atjar

15,75

Curry

pittige curry met wilde rijst, rucola, cassave en limoen

13,75

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Maaltijdsalades

Gerookte zalm

garnalen, honing mosterd, avocado, ei

15,50

Kip

tomaat, bacon, ei, croutons, vinaigrette

15,50

Carpaccio

kaas, rucola, truffelmayo, rode ui, pijnboompitten

15,50

Veggy salad

geitenkaas, walnoten, honing

15,50

Caprese

mozzarella, tomaat, basilicum, balsamico dressing

15,50

Couscous

mango, avocado, feta, rozijnen, walnoot

15,50

Surf ‘n turf

biefstukpuntjes, gambas, groente, ketjap sesam saus

15,50

Voor de kids

Kleintje carpaccio

truffelmayo, pijnboompitten en Grano Padano

6,50

Kleintje tomatensoep

met brood

4,50

Tagliatelle

met rode saus en gehakt

7,50

Kipspies

met friet en huisgemaakte appelmoes

5,95

Friet met snack

kroket, frikandel, kipnuggets of kaassoufflé
appelmoes + 0,80

4,75

Kinderijsje

vanille roomijs met slagroom en Smarties

3,25

Nagerechten

Dame blanche ‘new style’

mini Magnum met warme chocoladesaus en vanille roomijs

6,25

Tarte Tatin

appeltaartje maar dan ondersteboven met vanille roomijs en vanillesaus

7,95

Groene vingers

bloempot gevuld met chocomousse en koekkruim als potgrond

6,75

Zomers bordje

vanille roomijs met aardbeien, aardbeiensaus, slagroom en amandelschaafsel

6,75

Kaasplankje

vier soorten kazen van De Duinboeren en De Kern met appelstroop

8,50

Liever borrelen