dinerkaart

Voorgerechten

Brood met smeersels

chilimayo, kruidenboter en truffelmayo

5,75

Gamba’s

in chili roomsaus

9,75

Bruschetta trio

rauwe ham, tomaat en zalm

8,25

Carpaccio

truffelmayo, pijnboompitten en Grano Padano

9,75

Tomatensoep

gehakt, room en brood

5,95

Uiensoep

gegratineerd met een broodje brie

6,25

Van alles een beetje

proeverij van verschillende voorgerechten

10,25

Hoofdgerechten

Tagliatelle gamba

rode mascarponesaus, Grana Padano

14,75

Poussin kippetje

met huisgemaakte appelmoes

19,50

Pasta al tartufo

vega pasta met truffelroom en groentemix

13,75

Picanha

staartstuk van het Bommelewaards rund

22,50

Bassie’s burger

100% rundvlees, laat Bas z’n gang maar gaan

13,75

Portobello burger

vega paddenstoelenburger

14,25

Kipburger

crunchy burger op briochebrood met burgersaus

13,75

Varkensschnitzel

naturel, pepersaus, champignonsaus of Stroganoff saus + 1,75

14,75

Saté

van kippendijen, kroepoek, gebakken uitjes en atjar

14,75

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Nagerechten

Dame blanche ‘new style’

mini Magnum met warme chocoladesaus en vanille roomijs

6,25

Tarte Tatin

appeltaartje maar dan ondersteboven met vanille roomijs en vanillesaus

7,95

Groene vingers

bloempot gevuld met chocomousse en koekkruim als potgrond

6,75

Kaasplankje

vier soorten kazen van De Duinboeren en De Kern met appelstroop

8,50

Voor de kids

Kleintje carpaccio

truffelmayo, pijnboompitten en Grano Padano

6,50

Kleintje tomatensoep

gehakt, room en brood

4,50

Tagliatelle

met rode saus en gehakt

7,50

Kipspies

met friet en huisgemaakte appelmoes

5,95

Friet met snack

huisgemaakte appelmoes + 0,80

4,75

Bolletje vanille roomijs

met slagroom en smarties

3,25

Liever borrelen