dinerkaart
Voorgerechten
Brood met smeersels
chilimayo, kruidenboter en truffelmayo
5,75
Gamba’s
in chili roomsaus
9,75
Bruschetta trio
rauwe ham, tomaat en zalm
8,25
Carpaccio
truffelmayo, pijnboompitten en Grano Padano
9,75
Tomatensoep
gehakt, room en brood
5,95
Uiensoep
gegratineerd met een broodje brie
6,25
Van alles een beetje
proeverij van verschillende voorgerechten
10,25
Hoofdgerechten
Tagliatelle gamba
rode mascarponesaus, Grana Padano
14,75
Poussin kippetje
met huisgemaakte appelmoes
19,50
Pasta al tartufo
vega pasta met truffelroom en groentemix
13,75
Picanha
staartstuk van het Bommelewaards rund
22,50
Bassie’s burger
100% rundvlees, laat Bas z’n gang maar gaan
13,75
Portobello burger
vega paddenstoelenburger
14,25
Kipburger
crunchy burger op briochebrood met burgersaus
13,75
Varkensschnitzel
naturel, pepersaus, champignonsaus of Stroganoff saus + 1,75
14,75
Saté
van kippendijen, kroepoek, gebakken uitjes en atjar
14,75
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Nagerechten
Dame blanche ‘new style’
mini Magnum met warme chocoladesaus en vanille roomijs
6,25
Tarte Tatin
appeltaartje maar dan ondersteboven met vanille roomijs en vanillesaus
7,95
Groene vingers
bloempot gevuld met chocomousse en koekkruim als potgrond
6,75
Kaasplankje
vier soorten kazen van De Duinboeren en De Kern met appelstroop
8,50
Voor de kids
Kleintje carpaccio
truffelmayo, pijnboompitten en Grano Padano
6,50
Kleintje tomatensoep
gehakt, room en brood
4,50
Tagliatelle
met rode saus en gehakt
7,50
Kipspies
met friet en huisgemaakte appelmoes
5,95
Friet met snack
huisgemaakte appelmoes + 0,80
4,75
Bolletje vanille roomijs
met slagroom en smarties
3,25