ER IS ER EEN JARIG
HOERA! HOERA!

DE LEUKSTE KINDERFEESTJES IN DRUNEN

Jij viert jouw feestje gezellig buiten. Wij verzorgen alles!

Een rondje midgetgolf, een lasergame of toch liever schatzoekertje? Of allemaal tegelijkertijd? Kan ook! Eindeloos veel ranja en na afloop met z’n allen gezellig aan een grote friettafel met snacks. Zó leuk!

Hoe oud je ook wordt en wie jij ook allemaal uitnodigt, jij bepaalt precies (het liefst samen met jouw papa of mama) hoe de dag eruit komt te zien. Het is tenslotte jouw feestje!

Honderd Bunderbos

MIDGETGOLF

Wie is de beste midgetgolfer van het feestje?

Ga de strijd aan met al jouw vriendjes en vriendinnetjes op jouw midgetgolf feestje. Wil je graag dat de winnaar op jouw verjaardag een prijs kan winnen? Dat kan! Wil je dat Ronnie Flex die prijs komt uitreiken? Dat kunnen we helaas niet voor je regelen, maar onze Tom doet het ook graag!

Een lekker ijsjes tussendoor, na het midgetgolf nog even allemaal spelen in het speelbos om erna gezellig aan te schuiven aan een friettafel met snacks. Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag geslaagd is!.

LASERGAMEN

Pieuw, pieuw!

Een lekker actief feestje samen met al jouw vriendjes? Kies dan voor een lasergame. Hiermee ga je in twee teams de strijd aan met elkaar. Ben jij de beste scherpschutter? Verover samen met je team de vlag en win!

Na al dat rennen en springen hebben jij en je vriendjes en vriendinnetjes wel een goede maaltijd verdiend. Wij zorgen er dan voor dat de friettafel met snacks en ranja klaarstaat, zodat jullie je buikje rond kunnen eten..

SCHATZOEKERTJE

Ben jij de slimste speurneus?

Begrijp jij de hints? Vind jij de juiste sleutels en de munten in het bos? Kun jij samenwerken met je vriendjes om de schat van onschatbare waarde te vinden? Ontdek je innerlijke piraat (breng zelf je ooglapje mee!) tijdens schatzoekertje!

Of jullie de schat nou vinden of niet, je kunt altijd afsluiten met een lekkere friettafel met snacks en een ijsje.

Wij verzorgen alles!