Mountainbike verhuur

Zin om lekker offroad mooie stukken bebossing te trotseren? Dat kan! We bieden mountainbikes te huur aan van de beste kwaliteit en voorzien van MTB-vignet. En met de prachtige nabije omgevingen zijn er ook een aantal zeer mooie routes te verkennen. Onderstaand vind je een tocht door een deel van natuurpark de Loonse en Drunense Duinen.

Daarnaast bieden we verschillende arrangementen voor groepen. Wil je met een groep onder begeleiding van een instructeur fietsen, dat kan ook. Bel of mail ons voor alle mogelijkheden!

Mountainbike tocht: De Loonse en Drunense Duinen (Giersbergen: circa 18 kilometer)

Een circa 18 kilometer durende rit neemt je mee dwars door een van de meest prachtige natuurparken van Nederland. De zandvlaktes, afgewisseld met voornamelijk naaldbossen, strekken zich van Drunen tot Loon op Zand, grenzend aan Waalwijk, Kaatsheuvel, Udenhout, Biezenmortel en Helvoirt uit. Ze zijn het thuis van vele vogel- en diersoorten en vormen ideaal voor recreatie in de vorm van fietstochten en wandelingen.

Duur van de tocht: Circa 1 uur en 30 minuten

Klik HIER voor meer informatie over de toch.

Wist je dat?

De Loonse en Drunense Duinen bestaan voor 85% uit stuifzand en worden mede daardoor ook wel ‘De Brabantse Sahara’ genoemd.