GEZELLIGHEID MET GROEPEN

Organiseren van groepsuitjes

Groepen van 8 tot 80 man, wij weten er raad mee. Moet jij een uitje organiseren voor jouw familie, team, bedrijf, vrienden of kids? Wij helpen je er graag bij.

Wij begrijpen het verschil tussen een vriendengroep en een familiedag. En we snappen de aandacht die kinderen nodig hebben versus de rust die ouderen graag hebben. Hoe jouw groep, dag, budget en wensenlijstje er ook uit ziet, wij denken graag met je mee. Bel of mail ons met jouw vraag!

Familiedag

Ome Peter is vegetarisch, nicht Janneke komt iets later, tante Tineke is slecht ter been.

Familie is het belangrijkste wat er is, zonder ben je nergens. Maar een familiedag organiseren kan soms zo ontzettend moeilijk zijn, omdat er zo veel dingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Wij zijn flexibel. Ome Peter zal ook heerlijk eten, nicht Janneke sluit gewoon na die fietstocht aan en tante Tineke kan vanaf het terras toekijken hoe de familieleden met elkaar strijden voor het midgetgolfkampioenschap.

Bedrijfsuitje

De dag dat je elkaar écht leert kennen.

Op de werkvloer ben je toch vaak aan het werk. Met een bedrijfsuitje in het Honderd BunderBos leer je elkaar echt kennen. Hoe competitief Sjan van debiteuren is tijdens een pot midgetgolf bijvoorbeeld. Of hoe goed Appie van sales op tafel danst na z’n zesde biertje.

Eerst actief zijn, daarna lekker eten en afsluiten met een heerlijke borrel? Wij denken mee in de wensen die jij hebt, zodat de dag precies verloopt zoals jij dat wil.

KINDERFEESTJE

Midgetgolf

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zoals het hoort op kinderfeestjes, bepaalt de jarige hoe de dag eruitziet. Wil je lekker midgetgolfen en daarna lekker met z’n allen aan de friettafel met snacks? Dat kan!

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van kinderfeestjes in het Honderd BunderBos. Als je precies wil weten wat de mogelijkheden zijn kun je ons ook even bellen voor persoonlijk advies.

VRIENDENGROEP OF TEAMUITJE

Als gezelligheid de hoofdrol moet spelen

Hoe meer er gelachen, gegierd en gebruld wordt, hoe geslaagder een vrienden- of teamuitje is. Bij ons kun je lachen, gieren en brullen tot je een ons weegt. Je kunt ook eten en drinken tot je heel veel weegt. En er zijn een hoop activiteiten die je met vrienden of teamgenoten kunt doen!

Jij kent jouw team of vriendengroep het beste. In combinatie met onze expertise in gezelligheid, zorgen we ervoor dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij helpen je met de organisatie.

GEZINSUITJES

Dat wat het beste bij jullie past

Een rondje fietsen met het gezin, gevolgd door een competitieve pot midgetgolf? Tussendoor samen lunchen op terras om heerlijk tot rust te komen in onze bosrijke omgeving. Jij bepaalt hoe jullie perfecte gezinsuitje eruitziet.

Kom lekker langs op de bonnefooi en geniet van alle mogelijkheden. Het belangrijkste is dat jij optimaal geniet samen met je gezin. Daar zorgen we graag voor.

iets anders te vieren?